PIMEEF

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Beneficios para la Asociación

-  Organización de cursos de formación, seminarios, charlas y actividades de interés para los empresarios.

-  Información constante y permanente de cuestiones de actualidad que afectan al sector empresarial en general y a los diversos colectivos en particular.

 

L’ocupació hotelera no puja a les Pitiüses malgrat l’augment de passatgers a l’Aeroport d’Eivissa

E-mail Imprimir PDF

 

La competència deslleial dels habitatges turístics irregulars en seria la causa.

FONT: IB3 NOTÍCIES, 18 JUNY 2017
Redacció Eivissa

Tres de cada quatre habitacions d’hotel han estat ocupades durant el mes de maig. Aquest 73,5 per cent d’ocupació coincideix pràcticament amb les dades de l’any passat, amb una petita baixada, però, de mig punt. Segons els hotelers pitiüsos, que la Setmana Santa hagi caigut a finals d’abril, ha fet baixar l’ocupació a la primera quinzena de maig.

Pitjor han anat les coses per als habitatges turístiques que tenen llicència d’activitat, que ha baixat un 20 per cent. Els comercialitzadors culpen del descens la competència deslleial dels apartaments turístics il·legals. La pujada de preus provoca que molts visitants redueixin a tres o quatre dies les estades que abans duraven una setmana, la qual cosa beneficia la competència deslleial. Aquestes cases i pisos que es poden llogar per internet també afecten els hotels. El seu auge explicaria que les xifres d’ocupació no s’hagin incrementat en un maig en què més de vuit-cents mil passatgers han arribat a l’aeroport d’Eivissa. Aquesta xifra és un set per cent més alta respecte a l’any passat i dobla els registres de fa una dècada.

Usted esta aqui Últimas noticias Últimas noticias L’ocupació hotelera no puja a les Pitiüses malgrat l’augment de passatgers a l’Aeroport d’Eivissa